Skip to content

Despre Noi

 

Ducem ingrijirea personala la rang de arta si stim ca frumusetea nu are varsta!

Suntem o echipa dedicata si devotata industriei de infrumusetare si ingrijire, responsabila de lansarea in exclusivitate, pe piaţa din Romania a unor game complete de produse cosmetice - de la ultimele descoperiri stiintifice pana la formule vechi de sute de ani care dintotdeauna s-au dovedit a fi eficiente. Fie ca este vorba despre un tratament de rezolvare a problemelor sau de produse pentru mentinere si ingrijire, gamele noastre sunt formulate pentru toate varstele, toate tipurile de ten si par.

 Produsele comercializate de către noi sunt în perfectă concordanţă cu normele şi cerinţele europene în vigoare şi sunt create în centre de producţie de ultimă generaţie care respectă toate standardele de producţie de la ora actuală, cu toate certificările ISO 22716 şi BRC necesare si, care aduc zambete in fiecare zi pe fata a mii de persoane, ceea ce ne motiveaza constant sa ne dezvoltam in permanenta portofoliul cu cele mai inovatoare soluții!

 Credem in relatii mai mult decat in tranzactii, asadar parteneriatul cu noi va fi intotdeauna unul transparent, profesionist si de termen lung.

 Profesionalismul si calitatea produselor si serviciilor noastre se reflecta atat prin certificarile ISO 9001 si 14001 pe care compania noastra le-a obtinut, cat si prin parteneriatele pe care le avem cu colaboratorii: produsele noastre se regasesc atat in portofolii ale micilor comercianti, cat si in lanturile de magazine precum DM, Kaufland, Dr. Max, Douglas, Kendra, Auchan, si multi altii.

Partenerii CARESS au in comun cel mai important lucru: satisfactia clientilor, dorinta de imbunatatire continua si profitabilitate pe termen lung.

Hai alaturi de noi sa ducem ingrijirea personala la un alt nivel. 

CARESS - Mai mult decat un partener!

Credem in rezultate

Apreciem colaborarile pe termen lung si investim in ele, stim ca exista scuze sau rezultate, iar noi alegem intotdeauna varianta cu rezultate.

Alegem întotdeauna produsele cele mai bune, bine testate și de o înaltă calitate.

Vezi produsele

Importator Oficial

Suntem importator oficial si exclusiv a multor game noi pentru teritoriul României, printre altele VELLIE, VITAL PHARMA, DESTIVII, RENOVITAL, LIRENE, COCOPALM, mărci cu rețete originale din Polonia și Japonia.

Contacteaza-ne

Drawer Title

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri.

Produse similare